P(L)AKKENDE MERKBELEVING

P(L)AKKENDE MERKBELEVING

RECLAME BELETTERINGEN VAN ONTWERP TOT MONTAGE

De juiste belettering trekt aandacht. Met een pakkende (communicatie) uiting valt uw bedrijfs- of winkelpand al vanuit de verte op. En bedenk u bijvoorbeeld eens hoeveel mensen uw bedrijfswagen zien. Met de opvallende belettering is uw wagen al snel een rijdend visitekaartje. Bij Everytising kunt u terecht voor frisse ontwerpen en leuke ideeën die perfect bij uw bedrijf passen. Uw of ons concept wordt door ons op professionele wijze gevisualiseerd.

MOGELIJKHEDEN BELETTERING

De mogelijkheden voor uw belettering zijn eindeloos en de meest uiteenlopende ontwerpen en fullcolour prints worden voor u gerealiseerd. Bij het op maat gemaakte ontwerp houden we rekening met uw bestaande huisstijl of uw eigen beeldmateriaal. Bent u niet in het bezit van een logo of grafisch materiaal? Dan kunnen we dit samen met u realiseren, eventueel in samenwerking met een copywriter voor passende slogans. We verrassen u graag met een compleet nieuw design!

UW EIGEN ONTWERP

Weet u precies wat u wilt? Dan voeren we dit graag voor u uit en vertalen uw ontwerp eventueel door naar verschillende middelen. U levert bij ons uw ontwerp, logo of fotomateriaal aan en wij verwerken dit in een duidelijke eenduidige uitstraling. Heeft u een foto of ontwerp op papier? Wij kunnen het altijd voor u digitaliseren. 

Personenauto’s   bedrijfsauto’s   wagenparken   aanhangers   cabines   laadbakken   reefers/tautliners   winkelruiten   bedrijfspanden   standbouw   reclameborden   lichtbakken en meer …

RECLAMEBORDEN, LICHTBAKKEN

Tevens kunt u bij Everytising terecht voor reclameborden, lichtbakken, stoepborden, banners, magneetstrippen, doek in frame, mesh-doek (grote oppervlakten), wandvisuals etc. Wij monteren indien gewenst ook de reclame op uw gevel. Is het u niet duidelijk wat voor u de beste manier is om uw reclame op de gevel te voeren? Wij zijn altijd bereid om u hierin te adviseren.

HOOGWAARDIGE KWALITEITS VINYL

Everytising werkt met eersteklas kwaliteitsvinyls van onder andere Avery, 3M en Grafityp Vinylfolies. Deze vinyls zijn sterk en duurzaam. De creatieve gebruiksmogelijkheden zijn eindeloos: reflecterend, transfluorescerend, fluorescerend, metallic, gekleurde transparante folie, etched glass etc. Voor fotografie gebruiken wij full colour geprinte stickers op een transparante of witte ondergrond.

OUDERWETS INSCHILDEREN

Everytising schildert uw logo ook  ouderwets in op uw ramen / muren of borden. Heeft u geen ontwerp kunnen wij die voor u samenstellen. Maar ook uw moderne trendy logo kunnen wij omzetten naar een ouderwetse ‘look’ of strak op uw ramen/muren schilderen.

Terug van weggeweest, maar weer helemaal in!

×